Bröllopsfotograf Skåne – med kärlek till bilden » Fotograf med kärlek till bilden - Bröllopsbilder, Porträtt, Familjefotografering

Annika Hauser – silversmed

En av de första fina vårdagarna satte jag mig i bilen och styrde mot Helsingborg för att träffa Annika Hauser – silversmed och smyckedesigner till yrket.

Det är första delen av ett projekt jag tänkt starta upp här på bloggen där jag presenterar utvalda företag med bröllopsanknytning. Dels för att jag själv brinner för allt som har med bröllop att göra – kärleksnörd, svar ja 😉 – dels för att jag tror att ni blivande brudpar som trillar in här uppskattar att läsa om duktiga entreprenörer med  bröllopsfeeling!

Annika Hauser

 

Och först ut är alltså silversmed Annika Hauser. Sedan starten för arton år sedan har hjärtan haft en speciell plats hos Annika. Sedan dess har den otroligt populära hjärtringen fötts,  massor av hjärtan smitts och så klart finns även hjärtana som halsband. -Vad jag än gör så är det alltid hjärtsmyckena som är de mest efterfrågade, säger Annika. Och det är klart, vem kan motstå den starkaste symbolen vi har för kärlek <3

Alla Annikas smycken är omsorgsfullt sågade, slipade och smidda för hand i hennes egen ateljé i Helsingborg. Inget smycke blir det andra helt likt – resultatet av ett genuint och personligt hantverk.

Annika Hauser

 

Men det är inte bara hjärtan, Annika jobbar gärna i teman och oftast med en form som gemensam nämnare och gör sedan en hel serie med snarlika men inte helt lika smycken. Hon menar att det är ett kreativ och givande sätt att arbeta och många uppskattar att bära ett helt unikt smycke.

Att ägna sig åt hantverk i en tid av stress och ytlighet känns viktigt tycker Annika. Att göra något som tar tid. -Min förhoppning är att mitt omsorgsfulla arbete ska ge smyckena ett djupare värde.

Annika Hauser
De två bilderna till vänster, på manchettknapparna har jag lånat från Annikas facebook-sida 🙂

Jag kan bara hålla med, Annikas smycken är verkligen resultatet av ett genuint hantverk, och det syns att de är gjorda med kärlek! Och vad kan passa bättre på bröllopsdagen eller kanske som morgongåva? 🙂

Annika Hauser

 

Här hittar ni Annikas web-butik: annikahauser.se
Och här finns hon på fb: facebook.com/annikahauser.se

 

 

Din epostadress visas aldrig. Dessa fält är obligatoriska. *

*

*