Bröllopsfotograf Skåne – med kärlek till bilden » Fotograf med kärlek till bilden - Bröllopsbilder, Porträtt, Familjefotografering

Sofiero levererar alltid! Parken är verkligen en fantastisk levande studio och passar lika bra för bröllop som för andra porträtt! Det är så himla skönt nu när utet bjuder på lite mer värme så att det känns roligt med utomhusfotograferingar! Härligt att slippa bylsiga vinterjackor och stora halsdukar.

Vi blev glatt överraskade att flera rhodedenderon redan var i blom, det piggar liksom upp även om det finns mycket vintergrönt och www.onlinephentermine.net annat som funkar bra som kulisser.

Det var ingen sommarvärme, regnet hängde i luften och Clara tog sig ändå igenom hela fotograferingen med glatt humör, bra jobbat! 🙂 Och bra blev det!

Porträttfotografering på Sofiero, mars 2017

Porträttfotografering på Sofiero, mars 2017

Vad är det som gör att vissa bröllop kommer lite närmre än andra? I just det här fallet är det inte så konstigt. Catja har varit min frisör tidigare, och redan då skojade vi om att när hon någon gång skulle gifta sig så skulle så klart jag fotografera. Åren gick, Catja öppnade eget i Malmö och jag fick byta frisör till mig och sonen.

Sen i våras kom ett meddelande på facebook där hon undrar om jag mindes henne, och det gjorde jag så klart. Frisörer är viktiga personer. 🙂 Hon berättar att nu är det dags, det är bröllop planerat till augusti, vill och kan du fotografera oss då? Jo, just det, vi har fått en son, han är döpt till Aston (min sons ganska ovanliga namn). Om jag kände mig hedrad? Verkligen, så klart över att de inspirerats till www.modafinilonline.org namnvalet till sin son, men fram för allt att hon efter ganska många år hör av sig till mig och vill att just jag ska vara deras fotograf. <3

Så klart bidrar det stort till att de har känts lite närmre – men det har också varit extra roligt för att de är ett avslappnat par där deras ömsesidiga kärlek och respekt lyser igenom. Catja är dessutom en stjärna på detaljer, så det fanns gott om vackra kreativa saker att fånga på bild. Förutom alla känslor.

Tack på riktigt Catja & Richard!

<3

Bröllopsfotografering Hemvärnsgården Kyrkheddinge

Jag har satt fyra syskon till världen. Först tre systrar och elva år senare en bror. Det är det bästa jag gjort. Att ge dem varandra. Det finns inget som gör mig lyckligare än att se dem tillsammans, se vad de är för varandra, hur de finns för varandra. Om jag så inte gör något mer bra i hela mitt liv så räcker det här. <3

Syskonband är speciellt – jag har själv tre systrar och en bror. Och det jag känner när jag är med dem är en sällsam naturlig tillhörighet, en igenkänning. Lite av mig finns i dem, och det är som att mitt jag känner det. Det spelar ingen roll om vi haft en period av väldigt lite kontakt, när vi träffas eller pratar per telefon så bara är det där. En skön vi-känsla.

Det är härligt att få ta syskonporträtt, att se det som finns mellan dem och få det att fastna på bild. Och som alltid i mitt fotograferande så är det det jag önskar, att fånga känslan. Att ni roadwaysupply.com ska titta på bilderna och känna i hjärtat hur det kändes där och då, även om det gått tio år sedan bilderna togs. Fotografier hör till de få saker som bara blir mer värdefulla ju längre tiden går.

Just nu kostar det 495kr att få det förevigat, gissar att värdet kan komma att stiga till ovärderligt med tiden.

Fotografier av syskon, i höstmiljö.

Syskonbilder är något alldeles särskilt.

 • Petra Sundbergoktober 27, 2016 - 2:25 f m

  Vad roligt Sandra! Jag mailar dig, så löser vi det!

 • Sandraoktober 26, 2016 - 11:48 f m

  Hej,
  Vill gärna få mina två små flickor fotograferade.
  Med vänlig hälsning,
  Sandra

Det har blivit en fin tradition med porträttfotograferingar i Skäralid i Söderåsens Nationalpark i oktober. Det är en helt enastående miljö att fotografera i och många kunder har gjort det till en heldagsutflykt och kombinerat fotograferingen med ett besök i nationalparken och lunch eller fika på Skäralids restaurang.

Dagens äventyr visar att vädret inte spelar någon större roll för resultatet, mulet och ganska mycket regn funkar utmärkt som synes! 🙂

Tack Joline (och mamma Cecilia) för tapperhet i regn och för att jag fick följa med på dinosauriejakt och ankspaning. 😛

Porträtt- och barnfotografering i Skäralid

Porträtt- och barnfotografering i Skäralid

Jag var och hälsade på min vän Lotta i Billinge häromdagen för att köpa lite vårblommor till trappan. Och för att prata lite om ett kommande spännande projekt, (mer om det snart). =D

Jag är var gång fascinerad över att Lotta på så liten yta lyckas ha ett så fint sortiment. Vi har precis samma smak, sån himla tur för mig. 😉 <3

Mina absoluta favoriter är primulorna, köpte en blå och en gul som nu står så fint på trappan tillsammans med lite penséer.

Hälsa på henne på fb för öppetider och kontakt, Firma Lotta Andersson.

Lottas fina påskpynt

Och så klart finns det lika mycket fint för trappan!

Lottas blommor i Billinge