Bröllopsfotograf Skåne – med kärlek till bilden » Fotograf med kärlek till bilden - Bröllopsbilder, Porträtt, Familjefotografering

Fotoböcker

Nu har jag fått ett gäng Coffee Table Books som jag beställt till några av mina fina brudpar. Jag är jättenöjd! De är av god kvalitet och motsvarar mycket väl det jag förväntade mig.  Det är ett mycket prisvärt val av fotobok som finns i flera olika storlekar, de jag tycker passar bröllop bäst är 28×28 cm alternativt 28×42 cm, till barn/ porträttalbum beställer jag en storlek mindre, 20×20 cm. Det finns även riktiga minialbum i strl 12×12 cm! Kanske kan vara något för mormor att ha i handväskan, alltid redo att visa upp världens finaste barnbarn? 🙂

Här finns lite bilder och info från de olika leverantörer jag anlitar:
Den prisvärda SAAL-boken
Den lite exkusivare skinninbundna boken från QT-albums
Spanska WAS
Äkta hantverk från Marcus Smuch

Pris från 2800 kr

Sidorna på böckerna nedan är av riktigt fotopapper och pärmarna hårda, man designar själv omslaget, enfärgat eller om man vill ha en bild.

Jag har även möjlighet att beställa mer exklusiva album från QT albums, de är fantastiska! Men naturligtvis är priset lite annorlunda, lite drygt det dubbla får man räkna med. Men då kan man å andra sidan få rosa skinn med namnet präglat =)

Jag använder utmärkta tjänsten http://www.online-albumproofing.com/ som gör det väldigt enkelt för både mig och mina kunder eftersom jag kan visa fotoalbumet innan och kunden kan godkänna, men även lämna feedback och önskemål om ändringar.

 

 

Din epostadress visas aldrig. Dessa fält är obligatoriska. *

*

*