Bröllopsfotograf Skåne – med kärlek till bilden » Fotograf med kärlek till bilden - Bröllopsbilder, Porträtt, Familjefotografering

Det var en gång…

I begynnelsen av det här bröllopsfotograferandet så kände jag att det fanns behov av att öva så mycket jag bara hann. Och bröllopspar att öva på växer inte på träd.

Så jag frågade min kära bror, som hade inträtt i det äkta ståndet ganska nyligen (i största hemlighet och således hade blivit utan bröllopsbilder), om han kunde tänka sig att dra på sig finbrallorna och tillsammans med fru Sundberg offra en eftermiddag för den goda sakens skull.

Jovars, som den goda bror han är så ställde han upp, komplett med fru och allt, och en vacker försommardag tog vi Botaniska parken i Uppsala i besittning. Vilket för övrigt är en fantastisk plats att fotografera romantiska, förälskade ljuvliga par i. Som ni kan se.

Här är ett urval av bilderna. Jag tänker att det gick bra för mig. ÄNDÅ. Och de är fortfarande gifta såhär sju år senare. Familjen är fortfarande förundrad och tacksam över att det finns en fru Sundberg som liksom står ut. Men han är väldigt bra på att plocka i och ur diskmaskinen. Och på sopsortering. Det får man ändå ge honom. Min allra käraste bror. <3

Joel och Frida i Botaniska parken, Uppsala

Joel och Frida i Botaniska parken, Uppsala

 

Din epostadress visas aldrig. Dessa fält är obligatoriska. *

*

*