Bröllopsfotograf Skåne – med kärlek till bilden » Fotograf med kärlek till bilden - Bröllopsbilder, Porträtt, Familjefotografering

Fredag – tid och tulpaner

Som de flesta som känner mig vet så sätter jag en ära i att inte jobba fredagar. Eller i att faktiskt inte jobba för mycket alls. Det är en sådan lyx att ha tid att disponera helt enligt eget huvud. Även om det inte innebär att göra annat än att som idag ägna förmiddagen åt ett par avsnitt av mina favorit-tv-serier, testa att göra eget smör samt upptäcka att det blir jättefestligt om man fotograferar genom olika sorters glas. Och ha tid att låta hjärnan spinna vidare på tankespåret att det kanske skulle vara roligt att göra tavlor. Som konst.

Tid är ovärdeligt. Tid att bara vara. Jag tror inte att jag kommer att ångra alla saker jag inte köpte när det är dags att göra bokslut över det här livet (om det nu alls hinns med något bokslut). Eller att jag kommer sitta och gräma mig på ålderns höst över att jag hann umgås så mycket med mina barn.

Jag förstår att jag är lyckligt lottad som vågar välja tid. Tid framför konsumtion.

Återkommer med smörreferat. 

Tulpanbukett

Tulpaner

Din epostadress visas aldrig. Dessa fält är obligatoriska. *

*

*