Bröllopsfotograf Skåne – med kärlek till bilden » Fotograf med kärlek till bilden - Bröllopsbilder, Porträtt, Familjefotografering

Frida och Johan – Odensjön

Det här är ett mycket speciellt par för mig, Frida och Johan bor i samma ”by” som jag, och har valt att gifta sig på hemmaplan vid vackra Odensjön i Söderåsens nationalpark Skäralid. Att få fotografera på hemmaplan känns extra speciellt, lite som att fotografera familjemedlemmar hemma 🙂 Och det kommer att bli sååå bra!

Jag känner inte Frida och Johan sedan innan, men när vi pratat en stund så visar det att de känner min bror, ganska väl dessutom – trots detta så vill de fortfarande att jag ska fotografera dem – modigt 😉

Vi var och rekade lite vid vår vackra mytomspunna sjö, (som sägs ska vara bottenlös)… Den är i stort sett rund och har fått sitt namn efter Odens öga. En fantastisk plats, och jag är verkligen lyckligt lottad som ska få fotografera Frida och Johans bröllop där på självaste midsommarafton!

 

Frida och Johan vid Odensjön - Söderåsens nationalpark 2012

 

Frida och Johan vid Odensjön - Söderåsens nationalpark 2012

 

Din epostadress visas aldrig. Dessa fält är obligatoriska. *

*

*