Bröllopsfotograf Skåne – med kärlek till bilden » Fotograf med kärlek till bilden - Bröllopsbilder, Porträtt, Familjefotografering

I dag hade varit en bra dag för ett skånskt vinterbröllop minsann!

ÄÄÄÄNtligen, som Gert skulle sagt =D Snö för första gången den här vintern! Sedan jag flyttade ner till Skåne så har det varit helt okej med snöandet, men i år har det varit KATTASTRÅÅF på den fronten…

Nu kan ju vän av ordning fråga sig hur i allsindar det kommer sig att människan flyttar till Skåne om nu snö är så jäkla märkvärdigt… Meh, jag flyttade ju hit på sommaren, jag tänkte väl inte på vintern då heller? Och sen har ju gudarna varit goda eller nåt, och snön har fallit som manna.

Men den här vintern var tydligen smekmånaden över för nu har jag fått känna på hur en RIKTIG Skånsk vinter är… Brun och kletig – det är en äkta skånsk vinter… Och barn som sitter framför sina tvspel och datorer för det går ju inte att vara ute i det bruna kletet. Tur att det inte luktar som det ser ut som man säger så… Alltid nåt.

En av mina fina vänner sa i går att hennes son motiverat avsaknaden av utomhusvistelse med att -Men mamma, du veeeet ju, att hade det bara varit snö, då hade vi ju varit ute heeeela dagarna. Så, några som det är nästan lika synd om som mig, är alltså de stackars barnen som måste sitta inne och få astma av all torr inomhusluft i stället för att vara ute och få frostnupna kinder.

Men nu har det ju i alla fall kommit liiite snö så man kanske skulle ta sig ut i allt det vita och ha lite snöbollskrig med sig själv? Alla barnen är hos sina respektive föräldrar och Håkan är inte riktigt med på sådana upptåg. Säger man så? Sina respektive föräldrar? De är alltså hos sina andra föräldrar, i sitt andra hem. Våra barn har det så, dubbelt av allt liksom. Och vi föräldrar fick hälften. Hälften av allt. Hmm, känns som att någon kan ha blivit lurad här? Just det, bilderna togs i går, i dag är det snö och sol!
Vinter - äntligen!

Din epostadress visas aldrig. Dessa fält är obligatoriska. *

*

*