Bröllopsfotograf Skåne – med kärlek till bilden » Fotograf med kärlek till bilden - Bröllopsbilder, Porträtt, Familjefotografering

Inget vettigt alls – eller?

Såg den här på facebook idag, och jag delar aldrig vidare sånt där, så inte heller denna gång, men den får en liten hedersplats här i stället =)

FÖRDELAR MED Att VARA 40+ OCH PÅ VÄG MOT 50, 60, 70 o 80…

1) Kidnappare är inte särskilt intresserade av dig. – Det känns helt rätt att ha som nr ett, som jag alltid oroat mig för det! 
2) I en gisslansituation är du troligtvis en av de första som blir släppt. – En trygg vetskap att ha med sig nästa gång man går på banken t.ex. Om och uti fall att.
3) Ingen förväntar att du springer – någonstans- överhuvudtaget. – Det bästa!! Men det har jag jobbat på sedan många år, att ingen ska tro att jag är den springande typen.
4) Folk som ringer kl.09 på morgonen, kan gott få fråga: ” Väckte jag dig?” – Nio??? Sue them!!
5) Folk ser inte längre på dig som en hypokondriker. – Där tror jag aldrig att jag har varit, men det kanske inte är för sent än? Jag tror att jag skulle kunna göra mig som hypokondriker. Riktigt bra.
6) Du har inte mer att lära dig på det hårda sättet. – Säg inte det… Men jag gör det i alla fall med en vetskap om att livet går vidare och att inte mycket är så viktigt som man kanske tror.
7) Några av de sakerna du köper nu, håller resten av livet. – Nog för att min MacAir ser väldigt kvalifikativ ut, men resten av livet?
8) Du kan klara dig utan sex, men inte utan dina glasögon. -Varför i allsin dar då? Något roligt ska man väl få ha även om man ser lite sämre?
9) Du ser inte längre en fartbegränsning som en begränsning. – Nej, det är helt sant, men jag tycker att vi alla borde läsa den här innan vi sätter oss i bilen.
10) Du har slutat med att hålla magen inne, oavsett vem som går förbi. – Jag har bara en sak att säga om det – tunikor! (funkar sämre om man vill ragga på nakenbad t.ex. då får man ta till det gamla hederliga ”ut med bröstet in med magen spänn skinkorna, och le,) (det kanske förresten är det ultimata raggningsstället, snacka om att det blir svårt att köpa grisen i säcken, ska fundera på det tills mitt nästa liv)
11) Dina hemligheter, som du delar med vänner, stannar kvar hos dom. För dom kan inte komma ihåg dom. – Bra om man kommer ihåg dem själv…
12) Antalet nya hjärnceller du får, är äntligen nere på en nivå som du kan hantera. – Låter finfint, ibland tror jag att jag har fått för många, eller i alla fall att de klumpar ihop sig och har galna partaj så att det blir alldeles för många takar och ingen reda alls med det… Någon sa att det är den kreativa människans gissel, låt gå för det, det låter bättre än totalförvirrad ostruktur.
13) Du kommer inte ihåg vem som har sänt dig denna listan, men skicka den vidare innan du glömmer det… 🙂

Och glöm inte bort Kapten Röds visdomsord, ”Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma

Din epostadress visas aldrig. Dessa fält är obligatoriska. *

*

*