Bröllopsfotograf Skåne – med kärlek till bilden » Fotograf med kärlek till bilden - Bröllopsbilder, Porträtt, Familjefotografering

Jenny och Daniel – Häckeberga Slott

6:e augusti har varit årets mest populära datum att lova varandra evig kärlek verkar det som 🙂 Jag vet inte hur många förfrågningar jag varit tvungen att tacka nej till just detta datum. men Jenny och Daniel hann först och det är jag glad för! Ett par från Småland med glimten i ögat som valt att vigas på Häckeberga Slott  i sällskap av sin närmsta familj. Det känns extra speciellt att få vara med när det är ett lite mindre bröllop, och bilderna blir extra viktiga för att de som inte var närvarande ändå ska få ta del av dagen via dem.

Det var en borgerlig vigsel, och vi skojade och sa att han där uppe inte verkade ha tagit illa vid sig över att inte vara bjuden, för vädret var perfekt, och det hade regnat dagarna innan och fortsatte regna dagen efter… Kanske hade vigselförrättaren ett finger med, han såg ut att kunna ha en tumme med det mesta 😉 En härlig liten farbror med plommonstop och en pillemarisk uppsyn, han var störtskön helt enkelt =)

Men finast och bäst av alla var så klart Jenny & Daniel! All lycka önskar jag er!

 • admindecember 1, 2011 - 7:55 f m

  Tack =)

 • Annanovember 1, 2011 - 5:33 f m

  så fina bilder! 😀

 • C.A - Photographyoktober 13, 2011 - 8:21 f m

  Vilka vackra bilder! 🙂

 • Josefine Bergqvistseptember 23, 2011 - 4:07 e m

  Underbara bilder Petra!

  Ha en fin helg!
  Kram Josefine

Din epostadress visas aldrig. Dessa fält är obligatoriska. *

*

*