Bröllopsfotograf Skåne – med kärlek till bilden » Fotograf med kärlek till bilden - Bröllopsbilder, Porträtt, Familjefotografering

Lena & Henrik – Pålsjöbaden

I går träffade jag Lena & Henrik på stranden invid Pålsjöbaden inför deras bröllop 🙂 Det är alltid lite pirrigt och spännande, ibland har vi bara haft mailkontakt, och oftast har vi inte träffats alls innan pre-shoot tillfället… Men det är alltid lika roligt att träffa blivande brudpar, jag känner mig så priviligerad som får vara delaktig i en av de största dagarna i ert liv <3 Och hittills har jag bara haft fantastiska brudpar! Jag är lite förundrad var gång, hur är det möjligt, finns det bara underbara människor som gifter sig? Och vackra är de dessutom, eller har jag bara tur? =) Hur det är är så är jag stolt och glad att få vara fotograf åt alla dessa finingar!

Pålsjöbaden Helsingborg

Pålsjöbaden Helsingborg

Pålsjöbaden Helsingborg

Pålsjöbaden Helsingborg

Pålsjöbaden Helsingborg

 

Pålsjöbaden Helsingborg

Pålsjöbaden Helsingborg

Din epostadress visas aldrig. Dessa fält är obligatoriska. *

*

*