Bröllopsfotograf Skåne – med kärlek till bilden » Fotograf med kärlek till bilden - Bröllopsbilder, Porträtt, Familjefotografering

Linnea på bal

Linnea tar alldeles snart studenten från Hvilan i Åkarp som florist. I går kväll var det dags för bal, och självklart måste det förevigas. Vi hade en trevlig timme nere vid Trollsjön i Eslöv, när jag väl lyckades hitta dit 😉 Vår bil, inklusive min bästa vän gpsen, var inlämnade på verkstan i går, och jag var utlämnad till en lånebil, UTAN gps… Det borde inte vara tillåtet med bilar utan gps helt enkelt. Min förmåga att följa vägbeskrivningar utskrivna från nätet är inte den bästa visade det sig. Stackars Eva, Linneas mamma gjorde sitt bästa för att guida mig rätt efter att jag irrat bort mig. Eva har förresten sytt den fina klänningen!

Porträtt bal Eslöv

Porträtt bal Eslöv

Porträtt bal Eslöv

Porträtt bal Eslöv

  • adminmaj 24, 2011 - 7:57 f m

    Tack <3 Och modellen är supersnygg!

  • Emeliemaj 24, 2011 - 7:23 f m

    Verkligen jättefin! Och vilka bilder, så härliga! 🙂

Din epostadress visas aldrig. Dessa fält är obligatoriska. *

*

*