Bröllopsfotograf Skåne – med kärlek till bilden » Fotograf med kärlek till bilden - Bröllopsbilder, Porträtt, Familjefotografering

Lova, Lukas och Jenny vid Odensjön

Jag hade en himla tur i höstas! Jag hade utlyst en tävling bland mina ”gillare” på Facebook, som Jenny vann! Och, ja det var jag som drog den största vinsten =) Vilken härlig familj, två småtroll, Lukas och lillasyster Lova och deras fina mamma Jenny! Vi hade sparat på fotograferingen, som alltså var vinsten, till det blev lite varmare ute. Och för ett par veckor sedan kom Jenny körande upp från Ystad för att hänga lite här i Röstånga 🙂 Vi körde upp till Odensjön, där både miljön och ljuset är fab! Sen var det bara att njuta av stunden, för mig alltså, jag vet inte hur kul Jenny tyckte att det var när jag lurade ut henne med barnvagnen på minst sagt steniga svårforcerade stigar 😉 Finfina bilder blev det, och jag är så glad att just ni vann tävlingen så att jag fick fotografera er!

Lova och Lukas vid Odensjön Lova och Lukas vid Odensjön Lova och Lukas vid Odensjön Lova och Lukas vid Odensjön Lova och Lukas vid Odensjön

 • adminjuli 8, 2011 - 7:31 f m

  =) Det är fram för allt förbaskat roligt!!

 • adminjuli 8, 2011 - 7:30 f m

  Tack!

 • Funky Johanjuli 8, 2011 - 7:01 f m

  Fina bilder! Du är riktigt duktig!

 • Funky Johanjuli 8, 2011 - 7:01 f m

  Fina bilder! Imponerande.

Din epostadress visas aldrig. Dessa fält är obligatoriska. *

*

*