Bröllopsfotograf Skåne – med kärlek till bilden » Fotograf med kärlek till bilden - Bröllopsbilder, Porträtt, Familjefotografering

Men i all sin dar…

…så missar jag det direkt… Men då lägger jag upp två bilder i dag i stället 😉

De här små raringarna är från 2008, medan jag fortfarande bodde ”där uppe”… Där det finns blåsippor. Det är min stora besvikelse sen jag flyttade ner till Skåne, inga blåsippor…. Det ska visst finnas, har jag hört, men jag letade som en toka förra året, och hittade typ tre vissna… Är det någon som kan tänka sig att visa mig något blåsippeställe av rang i närheten av Röstånga så kan jag bjuda på finkaffe och nybakta bullar! Även om jag i huvudsak är bröllopsfotograf, så älskar jag att fota små blommor <3

  • adminfebruari 24, 2011 - 3:37 e m

    Tack 🙂

  • Kristin - Photographfebruari 24, 2011 - 3:18 e m

    Sista bilden är underbar 🙂

Din epostadress visas aldrig. Dessa fält är obligatoriska. *

*

*